Recep YILMAZ - Okul Müdürü

1966 yılında Trabzon´un Maçka ilçesine bağlı Yukarıköy köyünde doğan Recep YILMAZ, ilkokulu doğduğu köydeki ilkokuluda bitirdikten sonra Maçka İmam Hatip Lisesi´ni bitirip, Trakya Üniversitesi Çanakkale Eğitim Yüksekokulu´nu ve Anadolu Üniversitesi Lisans Tamamlama Programı´nı bitirmiştir.

Kars ili Arpaçay İlçesi Büyük Aküzüm Köyü İlkokulu´nda 1986 yılında göreve başlayarak 1990 yılında memleketine dönmüştür. Sırasıyla Maçka Kaynarca İlkokulu, Maçka Çatak İlkokulu, Maçka Kiremitli İlkokulu ve Maçka Cumhuriyet İlkokulu´nda 2000 yılına kadar sınıf öğretmenliği yapmıştır.

2001 yılında Maçka Başar İlköğretim Okulu´na müdür yardımcısı olarak atandıktan sonra sırasıyla Esiroğlu 75. Yıl İMKB YİBO, Sürmene Çamburnu İlkokulu, Maçka Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Ortahisar Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlkokulu, Maçka Konaklar İlkokulu´nda müdürlük yapmıştır.

2019 yılında atandığı kurumumuzda halen müdürlük görevini yürütmektedir.